Tuinaanleg

Tijd om aan de slag te gaan! Nadat we samen een tuinontwerp hebben opgesteld, plannen we een datum voor de aanleg. De benodigde materialen worden ruim van tevoren besteld, zodat we op deze dag meteen aan de slag kunnen. Bij de aanleg van uw tuin gebruiken we alleen de beste materialen en professionele machines. Zo kunt u nog jaren genieten van een mooie tuin. 

Communicatie met de klant

Terwijl de aanleg in volle gang is, wordt er regelmatig met de klant gecommuniceerd om te checken of alles naar wens verloopt. Wilt u toch net iets anders? Geen probleem, tijdens de aanleg kunnen er nog wijzigingen worden aangebracht in het oorspronkelijke ontwerp. Het hoofddoel van Morren Hoveniers is: vertrekken bij een tevreden klant. En daar werken we hard aan!

Sproeiers-in-tuin-Amersfoort-bloemen-planten-overkapping-stratenmaker

Complete tuin of kleine aanpassingen

Wellicht hebt u een mooie tuin maar bent u over een aantal dingen niet tevreden. Morren Hoveniers staat ook klaar voor een deel van de aanleg van uw tuin. We hebben alles in huis om ook de laatste puntjes op de i te zetten. Nieuwe planten in de perken, een strak terras in de achtertuin of juist wat nieuwe bomen in de voortuin: alles voor een mooi eindresultaat.

Vul uw eigen inhoud in.